Home / Производители / Елдом (Eldom Invest Ltd)

Елдом (Eldom Invest Ltd)

Елдом (Eldom Invest Ltd)

ЕЛДОМИНВЕСТ ООД е създадено през 1987 г. За двадесет и седем години компанията се утвърди като едно от най-успешните предприятия в България и се превърна в лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната, с пазарен дял от над 70%.
Заводът се намира в промишлената зона на град Варна, морската столица на България, втори по темпове на икономическо развитие след столицата София.
Общата площ на трите производствени района на ЕЛДОМИНВЕСТ е 42 000 кв. м. като във фирмата работят 460 висококвалифицирани специалисти. Производственият капацитет на фирмата годишно е 500 000 уреда.
Машините и поточните линии на ЕЛДОМИНВЕСТ са част от ново и модерно производствено оборудване, отговарящо на съвременните технологични изисквания. Всички процеси се контролират стриктно и съгласно сертифицирана по ISO 9001:2008 система за управление на качеството. При производството на крайния продукт се влагат висококачествени материали и комплектовки, сертифицирани съгласно европейските норми. Наред с това, високото качество на продукцията се гарантира и от усилията на инженерно–техническите специалисти от конструктивно-технологичния и дизайнерски отдел на фирмата. Екипът на ЕЛДОМИНВЕСТ е в състояние да разработва инструментална и производствена екипировка, технологично оборудване и продукти съгласно специфични изисквания на клиента.
Проектните и следпроектните изпитания се извършват в собствена фирмена лаборатория. Така срокът от заданието на клиента до реализацията на новия продукт на пазара е 6 месеца и производственият цикъл се затваря.
ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широкия моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела бойлери:
• Енергоспестяващи електрически бойлери с обеми от 5 до 1000 литра под налягане, с емайлиран или с неръждаем водосъдържател, за вертикален или хоризонтален монтаж ;
• Моментно нагряващи (проточни) бойлери за кухня, баня и комбинирани ;
• Високоефективни бойлери за алтернативна енергия, с обем от 80 до 1000 л, комбинирани с топлообменник, позволяващи включване към алтернативни източници на енергия като слънчеви колектори, газови или централни (локални) отоплителни системи.
В компанията са създадени първите в България бойлери с емайлиран водосъдържател, както и първият бойлер с електронно (микропроцесорно) управление и цифров дисплей.
В унисон със световната тенденция за използване на възобновяеми енергийни източници, през последните години ЕЛДОМИНВЕСТ инвестира в разработване на компоненти и цели водонагревателни системи, работещи с алтернативна енергия:
• Плоски слънчеви панели със селективен абсорбер;
• Вакуумно-тръбни слънчеви колектори с висока ефективност по нсяко време на годината;
• Термосифонни системи под налягане за равен и скатен покрив;
• Буферни съдове с обем от 200 до 1000 литра;
• Термопомпени бойлери с три пъти по-малък разход на електроенергия от класическите електрически водонагреватели.

Всички Продукти Eldom Invest

 


 

Sending
User Review
0 (0 votes)

About ТермоКомерс

%d bloggers like this: