Home / Производители / Industrie Pasotti SpA (Италия)

Industrie Pasotti SpA (Италия)

Industrie Pasotti SpA (Италия)

Industrie Pasotti SpA (Италия) е един от най-големите производители на ляти алуминиеви радиатори в Европа и е основен производител на дизайнерски радиатор и лири за баня от алуминий и неръждаема стомана. Моделите на Industrie Pasotti SpA са нов тип алуминиеви радиатори, изработени от специална алуминиева сплав, отговарящи на EN AB 46 100, отличаваща се с висока механична издръжливост антикорозионна устойчивост и безвредност. Някои от моделите:
– Моделът Elegance е радиатор със специално оформление и конструкция. В него са въплътени всички модерни технически решения за дизайн и дългогодишен опит на Industrie Pasotti SpA (Италия) в производството на алуминиеви ляти радиатори.
– Моделите Ellipse и Elegance WAVE са радиатори със специално оформление и конструкция. В тях са въплътени всички модерни технически решения за дизайн и дългогодишен опит на Industrie Pasotti SpA (Италия) в производството на алуминиеви ляти радиатори. Това са най-новите модели от гамата на производите с екстравагантен и иновативен дизайн.

Всички Продукти Industrie Pasotti


 

Sending
User Review
0 (0 votes)

About ТермоКомерс

%d bloggers like this: