Home / Производители / DEFRO (Полша)
DEFRO

DEFRO (Полша)

DEFRO (Полша)

Фирма DEFRO е бързо развиваща се компания в областта на проектирането и производството на отоплителна техника – котли на твърдо гориво, на биомаса и пелети.
DEFRO е утвърдила името си като марка за качество, стил, модерни технологии и надежност. Доказателство за това са и множеството награди, с които са отличени продуктите и фирмата.
DEFRO е най-големият производител на котли в Полша и заема около 90% от полския пазар. Компанията постоянно следи и се развива в съответствие с новите тенденции и насоки в областта на новите технологии, като успешно ги прилага и внедрява в продуктите си.Основната ѝ цел е да предостави на клиентите функционален продукт, който съчетава високо качество, естетика и достъпна цена. Всички продукти са тествани от независими институции и притежават всички необходими сертификати за качество, екологична безопасност и CE маркировка.
Голям екип от инженери непрекъснато работи за подобряването и развитие на производството на нови модели.
Продуктовата гама предлага голямо разнообразие с цел да се задоволят желанията на всеки клиент според неговите предпочитания, нужди и финансови възможности. Котлите са максимално ефективни, удобни и икономични за отопление на различни обекти : жилищни, промишлени и обществени сгради.
Високото качество на вложените материалитe, както и високото качество на производство гарантират висока надежност и дълъг експлоатационен живот на котлите (20-27 години).
Изборът на котел с марката DEFRO е надеждно решение на проблемите с отоплението във вашия дом!

Всички Продукти DEFRO


Sending
User Review
2 (1 vote)

About ТермоКомерс

%d bloggers like this: