Home / Производители / Bosch (Германия)
Bosch
Bosch

Bosch (Германия)

Bosch (Германия)

Групата „Бош“ е глобален производител в областта на автомобилните и индустриалните технологии, стоките за потребление и строителната индустрия с основно седалище в гр. Герлинген (Gerlingen), провинция Баден-Вюртемберг, Германия.
Създадена е през 1886 г. в Щутгарт от Роберт Бош (1861-1942) като “Работилница за прецизна механика и електроинженерство”. Днес Групата включва производствена и търговска мрежа от около 290 производствени предприятия, 300 дъщерни и регионални дружества и над 10 000 сервизни центрове в повече от 50 страни.

Основни бизнес направления

  • Авточасти и аксесоари: Около 50 % от продажбите на компанията се реализират в това направление. През годините то ргистрира множество патенти, като за ABS системата, за ESP и много други.;
  • Индустриални технологии;
  • Стоки за потребление и строителна индустрия;

ТермоКомерс предлага продукти на Bosch Термотехника :

  • Котли на твърдо гориво
    Рязкото повишаване на цените на енергоносителите през последните години отново направи атрактивни отоплителните котли на твърдото гориво. Основното им преимущество се състои в достъпността и относително ниската цена на твърдите горива.
    Надеждни котли за отопление на дърва и въглища. Котлите Bosch Solid внасят допълнителен плюс чрез своя дълъг живот и качествена изработка. На разположение са три серии котли: стоманеният Solid 2000B за въглища и дърва, чугуненият Solid 3000H за битов кокс, въглища и дърва и стоманеният Solid 5000W за суха дървесина с пиролизно горене. Всеки един от тях предлага ефективно ототпление – и то не само, защото работи икономично и с улеснено обслужване. Мощностите им покриват оптимално потребностите за отопление и са с отлично съотношение цена/качество.
Всички Продукти Bosch

 

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

About ТермоКомерс

%d bloggers like this: