Разпродажба!
thumb11_termosifon_300s_new_CMYK_ok_Logo Eng
гйхкй3

Термосифонна система за хоризонтален покрив, бойлер 300 л, колектор 2×2кв-м

2,284.00 лв. 2,184.00 лв.

Технически данни

Монтаж На хоризонтален покрив

Обем на бойлера [L] 300

Модел колектор Classic R

Площ на колектора [кв.м.] – 2 x 2.0

Височина x Ширина х Дълбочина [mm] – 2172 x 2241 x 2239

Тегло [kg] 190

Обем [l] 300

– Производител : Елдом

– Серия :

гйхкй

3

СЕП: TS 300CRF Категории: , Етикет:

Описание на продукта:

Термосифонна система за хоризонтален покрив, бойлер 300 л, колектор 2×2кв-м

– Изключително надеждна и високоефективна система, която с малка инвестиция осигурява безпроблемно топла вода на сезонни консуматори.
– Термосифонната система Eldom Green Line работи под налягане, еднакво с това на водопроводните инсталации, което предоставя неограничени възможности за монтаж – може да функционира дори на кота 0.
– Дълъг живот – стойката на системата и кожухът на бойлера са изработени от поцинкована стомана. Допълнително върху бойлера е нанесена устойчива на метеорологичните условия боя. Водосъдържателят на бойлера е с покритие от износоустойчив циркониев емайл. Като допълнителна антикорозионна защита са монтирани два анодни протектора.
– Системата е с минимални топлинни загуби – бойлерът е с дебела и плътна изолация от безфреонов пенополиуретан, а слънчевия колектор е с увеличена изолация от каменна вата. Това гарантира максимална ефективност на системата дори при екстремни метеорологични условия.
– Екологична – системата работи на естествения принцип на конвекция на флуидите, което я прави енергийно независима. Консумацията на ел. енергия е необходима само в периоди при които има облачни дни с недостатъчно слънцегреене.
– Системата компактна и напълно окомплектована. Не се налагат допълнителни разходи за инсталиране.
– Усъвършенствана електрическа част – предвиден е нагревател за зимния период, с който се избягва източване на системата; нагревателят е вграден фабрично в бойлера.
– Стойката на системата е разработена за равни и хоризонтални повърхности. Върху нея се монтират всички елементи.

Rate this post
Sending
User Review
0 (0 votes)
%d блогъра харесват това: