DEFRO KDR
110914032602kdr-razrez031012094503kdr-przekroj

DEFRO KDR

1,531.00 лв.

Предзначение

ECONO е традиционен котел на твърдо гориво за изгаряне на въглища и дърва с естествена тяга комина. Те са предназначени за отопление на жилищни и промишлени помещения от 30 до 250 кв. м., както и за производство на топла вода.

– Производител : DEFRO

logo copyDEFRoo

ъйхгйх copy

Описание на продукта:

DEFRO KDR

Описание

Котлите работят на естествена тяга и не се нуждаят елекрозахранване. Въздуха се регулира с помощта на клапа монтирана на долната врата,  която се регулира ръчно или чрез регулатор на темп. на димните газове/ аксесоар/. Котлите са фабрично подготвени за монтаж на  вентилатор. Топлообменникът на котела е изработен от специална сертифицирана стомана / P265GH/ с високо качество и дебелина 6 мм.

Опции

Котлите KDR са предназначени за горене на твърдо гориво от средна и голяма фракция, в това число дърва. Голямата горивна камера осигурява продължително време работа на котела. Котлите работят с използване на естествена тяга на въздуха, а процесът на горене не изисква електричество. Количеството въздух, необходимо за процеса на горене, се контролира с помощта на въртяща се клапа в долната вратичка на котела, която може да се регулира ръчно или с помощта на механичен термостат.

Топлообменникът на котела е изготвен от сертифицирана котелна стомана с дебелина 6 мм. Корпусът е изолиран с минерална вата за намаляване на топлинните загуби и безопасна експлоатация на котела. Моделът е снабден с механизъм за почистване на неподвижната решетка с постоянно водно охлаждане, което също значително опростява процеса на обслужване на котела.

Оптимален за отопляване на:

  • вилна къща;
  • крайградска или селска къща;
  • гараж, здания на СТО;
  • малко производствено помещение;
  • склад.

Характиристики

дфдсф copy

Гориво

фгдфг copy

Техническа Спецификация

фсдфсдф copy

Rate this post
Sending
User Review
0 (0 votes)
%d блогъра харесват това: