ТермоКомерс

Фирма “ТЕРМО КОМЕРС-МОНТАЖИ” ЕООД е създадена през 1998г. в гр.Бургас, с основен предмет на дейност изграждане и поддържане на енергоспестяващи отоплителни, слънчеви и ВиК инсталации. Бурното развитие на туристическата дейност и съответстващо по ръст стройтелство в региона, дават възможност на екипа, работещ в ТЕРМО КОМЕРС-МОНТАЖИ да натрупа опит и да създаде традиции в изграждането, както на домашни, така и на системи за средноголеми хотели и предприятия.

Рамо до рамо с партньори, като “SUNSYSTEM” „Viesmann”, „ Елдом”,БГ ТЕРМ”, „ ДЕКА ТРЕЙД” „ ИНТЕРМЕТАЛ”фирмата утвърждава своите позиции на пазара, залагайки на качеството не само при избора на компоненти,но и в услугите, които предлага.

Зад успехите на фирмата стои екип от високо квалифицирани специалисти с голям опит в монтажа на различните инсталации, оборудване и екипировка на професионално ниво, автопарк и широка гама консумативи необходими за извършването на качествен монтаж.

За периода на своето съществуване, фирмата се е доказала на пазара и е добре позната в бранша.

В условията на постоянно нарастващите изисквания на потребителите по отношение на качеството, фирмата си поставя следните стратегически цели:

 1. Да постигне и поддържа изискванията на международните стандарти по отношение на техническото равнище и качество на предлаганите услуги.
 2. Да се настани трайно на вече завоюваните пазари и направи всичко възможно за разширяването им.
 3. Да предлагаме на клиентите си, предимства пред конкурентни фирми чрез:
 • компетентно консултиране при избора на изпитани решения на проблемите;
 • професионално подпомагане за изпълнение на специфични заявки от клиенти;
 • всеобхватна грижа за клиентите и продуктите;
 • изгодно съотношение цена – качество;

За достигане на тези цели “ТЕРМО КОМЕРС-МОНТАЖИ” ЕООД разработва политика по качеството, насочена към гарантирана защита интересите на свойте сегашни и бъдещи клиенти. Тази политика ангажира целия колектив на фирмата за предлагане на висококачествена продукция.

Нашите ръководни принципи:

 1. На централно място в нашите ръководни принципи, ние сме поставили успеха на клиентите ни, на нашите сътрудници и чрез това на нашата фирма.
 2. Нашите клиенти са наши партньори,те са фактора, от който зависи успеха на фирмата ни.
 3. Ние искаме навреме да откриваме настоящите желания и бъдещи изисквания на клиентите ни и надеждно да ги изпълняваме.
 4. Проблемите и откритите грешки за нас са шанс за иновации и подобрение.
 5. Квалификацията, информираността и мотивацията на нашите колеги са основни предпоставки за успеха на фирма.